Attrejo

SEUCH DKUCH FINUCH NORDISK JUNIORVINNARE 2007 Svassas Born To Impress

FAKTA
Kön
  Hane
Färg
  Svart
Född
  2006-10-13
HD
  A
Meriter
 • Svensk Utställnings Champion
 • Dansk Utställningschampion
 • Finsk Utställningschampion
 • NORDISK JUNIORVINNARE 2007
 • Genomfört MH med skott Se protokollet här.
 • Godkänt vallanlagstest
 • Godkänt anlagstest viltspår
SKK
Hunddata
Avkommor
Firstprizebears Donna Summer, 2008.

FIN CH NORDJW-05 BH TK2 AGI3 Lawnlake Show What, Rölli, 2010.

LP I Alvskogens Shine A Light, Pinot, 2011.

Mer information om Attrejos valpar finns här.

Attrejo är kullbror till Russin. Attrejo har mycket att brås på då hans föräldrar är champions. Både hans mamma och mormor är TRIPPELCHAMPIONS.

Attrejo bor hos Mia och Jennifer tillsammans med Spike som är bror till M.

Attrejo älskar allt bus och lek. Han vill vara med där det händer saker. Är man ute och det inte händer något hämtar han en leksak/pinne och försöker få någon att leka med honom, lyckas inte det sysselsätter han sig själv. Han är en mycket trygg pojke som är en stor arbetskapacitet och tycker om att vara aktiv.

Det finns inte mycket som denna hund är rädd för, det visade sig bland annat på Mentalhundsbeskrivningen, MH, som han gjorde strax efter sin ettårsdag, hösten 2007. Vi var mycket imponerade av honom och hur han löste uppgifterna då han inte alltid fick det bästa stödet av sin förare. I kullen har nu fem gjort MH, med mycket gott resultat.

Han är en mycket glad och pigg pojke som älskar att bära omkring på stora pinnar/stockar på promenaderna. Attrejo har ett stort föremåls intresse och tar gärna upp och bär på saker. Han är mycket lättlärd och tycker om när man tränar med honom.

Attrejo har en kraftig benstomme och har härliga proportioner. Han har ett härligt rörelse mönster och riktigt flyter fram. Han är ännu inte helt klar i sin utveckling och vi väntar med spänning på resultatet. Han har en lång härlig päls.

2008 provade Attrejo att valla får. Han var mycket duktig och han tyckte det var roligt. Han klarade utan svårighet av sitt anlagsprov.

Under 2009 gick Attrejo sitt anlagsprov i viltspår och det klarade han med glans. Vi hoppas kunna fortsätta att spåra med honom då det är något han är mycket duktig på och tycker är väldigt kul.

Attrejo’s utställningskarriär har börjat riktigt bra. Som valp har hon flera BIG och BIS placeringar. Han har deltagit på flera utställningar i juniorklass vilket har resulterat i ett cert och titeln NORDISK JUNIORVINNARE 2007. 2008 har börjat bra med ett CERT! 2008 avslutade med att han tog sitt SVENSKA UTSTÄLLNINGSCHAMPIONAT strax efter sin tvåårs dag.

Attrejo har blivit pappa till en kull valpar i Belgien hos Firstprizebears. Valparna har visat framtassarna ute i Europa. Mer om hans barn går att läsa om här.

Attrejo’s stamtavla
SEUCH DKUCH NORDISK JUNIORVINNARE 2007
Svassas Born To Impress
DE&VDHCH INTUCH PLCH
Saudade De Shaleemar
Catsun Wraine Maker Binbusy Grieg At Darkwater
Willonbry Wright As Wraine
ESCH
L’esprit De Chester
FRCH INTUCH
Hell Narciso De Chester
CHCH FRCH INTUCH LUCH MCCH
Extasy De Gouth-Noire
INTUCH SUCH FINUCH NUCH SLCH LP1 LP3 SV-03 NORDV-05
Alistair’s Watch Out
NORDUCH NORDV-97
Potterdale Exellence
GBCH
Potterdale Premier
Potterdale Pollyanna
SUCH SAGCH SLCH LP1 LP3
Alistair’s Have Mercy
NORDUCH DKUCH INTUCH KBHV-98 NV-99 FINV-99 NORDV-99
Farmarens High Commission
Midnight’s Knock Off

Comments are closed.